Kære medlem

Vi er tilmeldt FynskSupportEl, som er en "sponsor" ordning hos Energi Fyn. Det betyder, at hvis du vælger at støtte netop vores klub, så giver Energi Fyn 2 øre pr. kWh, som du bruger. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris.
 

Du bliver "sponsor", men Energi Fyn betaler. Det kan blive til mange penge, hvis der er mange som vælger at støtte os. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året.

For at få FynskSupportEl, som dit el-produkt, skal du gå ind på www.fynsksupportel.dk og tilmelde dig, det er også her, at du skal vælge hvilke klub du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke i dag får el fra Energi Fyn.

Du får din el på sædvanligvis, og vil ikke mærke forskel – det eneste du skal gøre er at vælge FynskSupportEl på http://www.fynsksupportel.dk/, hvor du også kan læse mere om ordningen.

 
For "Fynsk Support El" og for Energi Fyn handler det om 2 ting:
 
1. Energi Fyn vil gerne fastholde deres kunder i en tid hvor vi alle frit valg om hvem der skal levere vores el
 
2. Energi Fyn vil gerne gøre kunderne opmærksom på at de kan få billigere el hvis de afregner deres el forbrug med dag-til-dag priser i stedet for at prisen fastsættes hvert kvartal.
 
For Otterup tennisklub handler det om at få medlemmer, famillie og venner tilmeldt til ordningen sådan at vi får 2 øre på KWH der forbruges. En alm. husstand kan bidrage med 80-100 Kr. pr. år og samtidig spare op til 5 øre på KWH.
 
Du kan læse mere om ordningen her:
  1. Tilmeldingsblanketten
  2. Ofte stillede spørgsmål
  3. Guide for tilmelding via Internettet
  4. Folder fra Energi Fyn
  5. Lokaljournalens artikel om Fynsk support el 
Du kan printe tilmeldingsblanketten og efterfølgende udfylde den. Den udfyldte blanket kan afleveres i postkassen hos formanden på Skovvænget 3, 5450 Otterup
 
Du kan få mere at vide om prisen for el ved at gå ind på hjememsiden:
  1. http://www.elpristavlen.dk/Artikler/ElprisensUdvikling.aspx

Den viste figur viser el-prisens udvikling og den "røde" pris er den som de fleste private og mindre virksomheder betaler idag. Den "grå" pris er dag-til-dag prisen som du kommer til at betale hvis du tilmelder dig ordningen.

 
 
 
Vi håber på at du tilmelder så hurtigt som muligt.

Hvis du har spørgsmål angående sponosoratet så kontakt klubben

Bestyrelsen